1. Նրբերշիկները, երշիկները, ապխտած մսեղենը
2. Ոչ ալկոհոլային գազավորված ըմպելիքները
3.Չիպսերն ու աղի չորահացերը
4. Կետչուպը, մայոնեզը, տարբեր սոուսները, սննդային հավելումները
5. Շոկոլադե բատոնները, մածուկները, չուպա-չուպսերը, մաստակները
6. Աղը
7. Արագ սնունդը՝ շաուրման, համբուրգերները, չեբուրեկները
8. Կիսաֆաբրիկատ (պելմենիները, բլիթները և մսային գնդիկները)
9. Ալկոհոլային խմիչքները
10. Մարգարինի օգտագործումը
2. Ոչ ալկոհոլային գազավորված ըմպելիքները
3.Չիպսերն ու աղի չորահացերը
4. Կետչուպը, մայոնեզը, տարբեր սոուսները, սննդային հավելումները
5. Շոկոլադե բատոնները, մածուկները, չուպա-չուպսերը, մաստակները
6. Աղը
7. Արագ սնունդը՝ շաուրման, համբուրգերները, չեբուրեկները
8. Կիսաֆաբրիկատ (պելմենիները, բլիթները և մսային գնդիկները)
9. Ալկոհոլային խմիչքները
10. Մարգարինի օգտագործումը
Комментариев нет:
Отправить комментарий